Gyomorsav problémák

Gyomorsav problémák

Bemutatkozás!

2014. szeptember 04. - Dóczi István

Kedves Látogató!

Ezt a blogot azzal a céllal indítottam, hogy a gyomorsavról, gyomorégésről írjak. Eleinte csak kellemetlen érzés lehet, de a későbbiekben akár nagyon komoly szövődmények is előfordulhatnak vagy intő jel arra nézve, hogy valami nincs rendben a szervezetünkben.

A gyomorsav csökkentésről szeretnék bővebben írni, megoldásokat gyakorlati tippeket adni, mi lehet erre a megoldás. Ezen felül életmód vezetési tanácsokat osztok meg az olvasóval annak érdekében, hogy minél minőségibb életet élhessen, illetve javuljon az egészségtudata egyfajta pozitív egészségmagatartást szeretnék kialakítani benne. Bízom benne, hogy hasznosak lesznek a tanácsaim és minél többen kezdik el alkalmazni a saját életükben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorsav.blog.hu/api/trackback/id/tr636671091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása