Gyomorsav problémák

Gyomorsav problémák

Ki is vagyok valójában?

2014. október 20. - Dóczi István

Dóczi István Tamásnak hívnak és a sporttudományok területén szereztem mind a 3 diplomámat. Jelenleg a doktori disszertációmra készülök és perpillanat is ezen a területen dolgozok nap, mint nap.

Miért is kezdtem el a gyomorsav gyakorlati megoldásáról blogolni?

Elsősorban szeretnék segíteni az embereknek, minőségibb életfeltételeket teremteni. Egy jelentéktelen problémának tűnhet a gyomorégés, de mégis komoly szövődményeket tud okozni, nem beszélve a vele járó rengeteg kellemetlenséggel. Ugyanakkor egy intő jel is lehet, a szervezet visszajelzése, hogy valami nincs rendben a testünkkel. Ha túlzottan savas a szervezetünk (a magas gyomorsavval jelez a szervezetünk) a későbbiekben kialakulhat cukorbetegség, magas vérnyomás és rák.

Hogyan lehetnek ezek egymással összefüggésben?

Ha savas a szervezetünk, akkor a vér is sűrűbbé válik, ezáltal nehezebben jut el az oxigén a sejtekhez. Ez a környezet kedvező a rákos sejtek kialakulásához és burjánzásához.

Úgy gondolom, hogy ez mindenki számára intő jel lehet, a probléma nagyságát tekintve. Lehet, hogy csak egy kis kellemetlenségről van először szó, de a későbbiekben sokkal komolyabb  problémák is kialakulhatnak.

Elsősorban ez az én küldetesém, hogy a civilizációs betegségek kezdeti tüneteinek a kezelésében(pl.: gyomorsav, gyomorégés) segítséget nyújtsak. Most jöttek nyilvánosságra Európa egészségügyi adatai és azt kell mondjam, hogy a mi eredményeink szörnyűek. Sereghajtóak vagyunk. Nem csak az elsődleges prevencióval szeretnék segíteni- a testmozgással és egy egészségtudatos magatartás kialakításával- , hanem ha már esetleg jelentkeznek az első intő jelek, akkor azok kezelésében és megoldásában is.

Mindenkinek egészséges életet szeretnék kívánni és bízom benne, hogy közel-vagy távoli jövőben a bejegyzéseimmel nagyon sok embernek sikerül megoldani a problémáját és hozzásegíteni egy egészséges élethez.

És persze gyomorégés mentes napokat! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorsav.blog.hu/api/trackback/id/tr456810979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása