Gyomorsav problémák

Gyomorsav problémák

Ha túl magas a gyomorsavunk, le kell mondanunk a kávézás okozta örömökről?

2014. december 11. - Dóczi István

Legtöbbször azt szokták mondani, hogy igen. Sajnos sok embernek van gyomorégése a kávézástól, de sokan már szinte kávéfüggőké váltak és inkább elviselik a túlzott gyomorsav okozta tüneteket. 

 

Általában egy olyan vélemény alakult ki a kávézásról,

hogy káros.  Magas lesz tőle a vérnyomásunk, gyomorsavat, gyomorfekélyt okozhat, rossz hatással van és túlpörgeti a szívünket, szóval sokkal több érv szól ellene, mint mellette. Manapság egyre több tudományosan alátámasztott cikk jelenik meg azzal kapcsolatosan, hogy magának a kávénak magas antioxidáns tartalma van és a benne lévő koffein is bizonyos mértékben jótékony hatással van a szervezetre.

Továbbá tény, hogy a bolti forgalomba került kávé egyéb nem természetes adalékanyagokat is tartalmazhat. Aki kicsit is tájékozott ebben a témában az tudja azt, hogy milyen hatásaik vannak ezeknek a szereknek és mit okozhatnak. Talán ez is lehet az oka annak, hogy így hat ránk a kávé, illetve egyből a negatív dolgok jutnak róla eszünkbe.

 Van, az mikor reggel felkelsz és olyan jól esne egy reggeli kávé, de ott van benned a félelem, hogy ha megiszom el kell viselnem azt a rossz és keserű ízt a torkomnál. Milyen jó lenne, a reggeli újság elolvasása mellette meginni egy forró csésze kávét úgy, hogy jól esik és élvezem minden egyes cseppjét. Sajnos nem mindenkinek adatik meg , hogy ezt az érzést átélje.

Létezhet olyan kávé(megsúgom, hogy igen) , ami teljesen természetes alapanyagokat tartalmaz és talán elkerülhető a túlzott gyomorégés, valamint nem kell lemondani a kávézás nyújtotta örömökről sem?

Szerintetek van megoldás arra, hogy ne kelljen ezeket a kellemetlen tüneteket elviselni?

 Iratkozz fel az oldaldobozban található soroztra és 5 ingyenes tippet kapsz a túlzott gyomorégés ellen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorsav.blog.hu/api/trackback/id/tr746976203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása