Gyomorsav problémák

Gyomorsav problémák

3 ok amiért imádom a szakmámat!

2014. október 21. - Dóczi István

1. Egyeseknek segíthetek bizonyos problémákat megoldani.

Mindenkinek van egy ROM-ja. Egy olyan dolog, ami nagyon zavarja, ami nagyon égető a számára, amit AZONNAL szeretne megoldani. Jelen esetben a gyomorsavról, a gyomorégésről beszélhetünk. Reggel felébredsz és a torkodban már megint azt a kesernyés ízt érzed, esetleg felfúvódást, hányást, gyomor környéki görcsöket.

Ugyan ez elmondható az esti órákra. Ahelyett, hogy békésen töltenéd a családoddal a szabadidődet arra a fránya kellemetlen gyomorsavra kell gondolnod. Ebben szeretnék Neked segíteni, ennek a megoldásában és örömmel tölt el engem, ha valakinek megoldódik a problémája. Nekem is van ROM-om, amit azonnal meg akarok oldani, de nem mindig sikerül egyből és mikor megtalálom rá a megoldást hihetetlen könnyebbséggel tölt el ennek a felfedezés. Ezt az érzést szeretném, ha minél többen megtapasztalhatnátok, ha megszűnne a mindennapos gyomorégésetek.

2. Szeretek emberekkel foglalkozni.

Pedagógus végzettséggel alapvetően szeretek emberekkel foglalkozni. Úgy érzem, hogy a feladataim közé tartozik a nevelés, egészségnevelés is. Azokkal akikkel kapcsolatba kerülök próbálom őket a jó irányba terelni, hogy egy egészséges életet éljenek. Ezért szeretnék minél több olyan embert megismerni, akiket jó tanáccsal látok el és a hasznukra tudok lenni.

3. Egészséges társadalom jövőképe.

Van egy vízióm. Egy egészséges magyar társadalom jövőképe. Itt nem csak a gyomorsavról kell beszélni. Ez egy sokkal, de sokkal összetettebb téma. A WHO megfogalmazása szerint az egészség testi, lelki, szellemi, szociális jólétet jelent. Úgy gondolom, hogy valahol el kell kezdeni. Ha már egy pici apró lépést megteszünk, ha már egy embernek tudok segíteni, akkor is boldog leszek attól, mert úgy érzem, hogy tettem a köz érdekében, az ország lakosságának egészségügyi javításáért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorsav.blog.hu/api/trackback/id/tr956815023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása